Steagu.idle.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Steagu.idle.ro

Steagu.idle.ro [The Best Server]

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

sal all`z bay c0dAt !?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
c0dAt

Data de înscriere : 06/06/2009

sal all`z bay c0dAt !? Empty
MesajSubiect: sal all`z bay c0dAt !?   sal all`z bay c0dAt !? Icon_minitimeSam Iun 06, 2009 3:56 pm

Sunt player nou pe srv vostru si mi se pare f interesant as vrea sa ajut la popularea srv`ului si pot veni cu multe lucruri noi asta dak vreti sa colaboram....astept parea administratorului.
Sus In jos
-sL^DureX^sTiL]

-sL^DureX^sTiL]

Data de înscriere : 30/03/2009
Varsta : 32
Localizare : bv

MesajSubiect: Re: sal all`z bay c0dAt !?   sal all`z bay c0dAt !? Icon_minitimeJoi Iun 11, 2009 10:58 am

spune cu ce ne poti ajuta ?????
Sus In jos
http://www.top10.do.am/dir
c0dAt

MesajSubiect: Re: sal all`z bay c0dAt !?   sal all`z bay c0dAt !? Icon_minitimeJoi Iun 11, 2009 10:42 pm

in primul rand seriozitatea organizatorilor este cea mai importanta.....eu am deschis topicul pe data de 6 si mi s-a raspuns dabea pe data de 11. in al 2 rand nu am mai vazut srv deschis de ceva vreme si lucrul asta nu face altceva decat sa reduca popularitatea serverului.

intrebarea mea este cum este tinut serverul?? hosting sau srv dedicat (tinut de unu din voi acasa?)
Sus In jos
No Fear

No Fear

Data de înscriere : 28/02/2009

MesajSubiect: Re: sal all`z bay c0dAt !?   sal all`z bay c0dAt !? Icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:27 pm

c0dAt a scris:
in primul rand seriozitatea organizatorilor este cea mai importanta.....eu am deschis topicul pe data de 6 si mi s-a raspuns dabea pe data de 11. in al 2 rand nu am mai vazut srv deschis de ceva vreme si lucrul asta nu face altceva decat sa reduca popularitatea serverului.

intrebarea mea este cum este tinut serverul?? hosting sau srv dedicat (tinut de unu din voi acasa?)
acasa e tinut sv dc?
Sus In jos
c0dAt

MesajSubiect: Re: sal all`z bay c0dAt !?   sal all`z bay c0dAt !? Icon_minitimeVin Iun 12, 2009 12:35 pm

ptr k are trebui sa fie deschis mai mult timp....cateva ore pe zii....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: sal all`z bay c0dAt !?   sal all`z bay c0dAt !? Icon_minitime

Sus In jos

sal all`z bay c0dAt !?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Steagu.idle.ro :: Discuti Generale-
Mergi direct la: